Tag Archives: tips blogging

tips tingkatkan trafik blog #1

korang ada blog tapi teringin nak ada pembaca ramai macam blogger lain? yer la.. kalau buat blog tapi tak nak orang baca, baik tulis diari je. jimat gak la berbanding nak bayar internet setiap bulan semata-mata nak blogging tapi takder … Continue reading

Posted in public | Tagged , | Leave a comment

apa itu Google Plus | Google+

facebook=google+ google+ ni adalah lebih kurang laman sosial macam facebook gak… tak percaya??.. lagi?.. dan banyak lagi la… dan dikatakan syarikat google sebenarnya hendak bersaing dengan syarikat facebook seterusnya menyaingi facebook sebagai laman sosial nombor 1 dunia… sebelum ni, facebook … Continue reading

Posted in public | Tagged , , | Leave a comment

apa itu niche blog

apa itu niche? dalam bahasa mudah, niche ni adalah sesuatu yang spesifik atau pengkhususan dalam sesuatu perkara apa itu niche blog? niche blog ni pulak adalah blog yang diwujudkan khusus untuk sesuatu perkara. contohnya, blog tutorialuntukblog. blog ini diwujudkan khusus … Continue reading

Posted in public | Tagged , , , | 2 Comments